Word jij de nieuwe smaakmaker?

Kom koken bij de gezelligste lunchroom in Hoensbroek! 

Delegeer Het is op zoek naar een gepassioneerde kok om dit enthousiaste team in Hoensbroek te versterken. Als jij van koken houdt en graag in een prettige omgeving wilt werken waar je je passie kunt uitleven, dan is dit de perfecte kans voor jou!

 
Wij bieden:

Flexibele werktijden: we begrijpen dat het leven druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele werkschema’s aan, waarbij je minimaal één dag in het weekend kunt werken (of om de week twee dagen, dan ben je het weekend erop vrij!). Dit maakt het ideaal om werk en privé in balans te houden.

Geen avonddiensten: onze lunchroom is een dagzaak, wat betekent dat je ’s avonds vrij bent. Dit is een fantastische kans voor iedereen die wat vaker ’s avonds thuis wil zijn. Het is perfect te combineren met een gezinssituatie of ideaal voor een ervaren kok die van zijn avonden wil genieten.

Een gezellig team: wij hechten veel waarde aan teamwork en een goede werksfeer. Je komt terecht in een hechte groep mensen die samenwerkt om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden: op basis van je ervaring, we geloven in het belonen van talent en expertise. We zorgen ervoor dat je salaris in lijn is met je ervaring. We willen dat jij je gewaardeerd voelt en beloond wordt voor je harde werk.

 
Waarvan wij hopen dat jij het enigszins meebrengt:

Communiceren: sfeer is belangrijk bij ons en communicatie is daarom key. Je kunt op een leuke manier iets uitleggen en tips geven aan je collega’s.

Teamwork: we zijn allemaal afhankelijk van elkaar in de horeca. Geen plek voor ego’s en eilandjes. Jij weet dat natuurlijk al lang, maar toch vinden we het belangrijk om dit nog eens te vermelden.

Doorzettingsvermogen: als je bij ons werkt werk je met pieken, soms lijkt het alsof alle bonnen te gelijk binnenkomen. Voor jou is dat geen punt, je werkt lekker (dan wel extra hard) door!

Ervaring: is zeker een pluspunt, maar enthousiasme en leergierigheid vinden we net zo belangrijk!

Hygiëne: een hygiënische werkwijze en aandacht voor voedselveiligheid is een vereiste voor het werken in deze keuken!

Als jij de smaakmaker bent die we zoeken voor deze lunchroom en je wilt deel uitmaken van dit enthousiaste team, reageer dan direct door een WhatsApp berichtje te sturen! Klik daarvoor op deze link!

Let op: deze vacature is geschikt voor iedereen, geslacht, seksuele voorkeur, geloof of nationaliteit maakt voor ons niet uit. Wél vinden we het praktisch als je woonachtig bent in Hoensbroek.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Andere berichten

Gewijzigde openingstijden

Kom koken bij de gezelligste lunchroom in Hoensbroek! Delegeer Het is op zoek naar een gepassioneerde kok om dit enthousiaste team in Hoensbroek te versterken. ...

Lees Verder

Nieuwe openingstijden

Kom koken bij de gezelligste lunchroom in Hoensbroek! Delegeer Het is op zoek naar een gepassioneerde kok om dit enthousiaste team in Hoensbroek te versterken. ...

Lees Verder